Felhívás!

Augusztus 1-ig lehet szavazni

Összesen negyvenhat megvalósulásra váró ötlet érkezett be az ifjúsági részvételi program negyedik kiadására. Mint minden évben, idén is nagyon színes a kínálat a kezdeményezéseket illetően, amelyekre augusztus 1-ig lehet szavazni a www.comonsepsi.ro felületen. A szervezők mindenkit arra bátorítanak, hogy mielőbb tegyék meg voksukat az általuk kiválasztott 10 ötletre.

A Com’ON Sepsi program célkitűzése, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket, és megerősítse a sepsiszentgyörgyi közösségtudatot. Így, a programba több módon is lehetett csatlakozni: a 14–35 éves, Sepsiszentgyörgyön élő, dolgozó, vagy tanuló fiatalok kreatív ötleteikkel jelentkezhettek, míg korhatártól függetlenül bárki jelentkezhetett facilitátornak, hogy segítse a fiatalokat az ötleteik megvalósításában.

A sepsiszentgyörgyi lakosok szavazhatják meg, hogy a fiatalok által benyújtott projektek közül melyek részesüljenek kezdeményezésenként maximálisan 2600 lej értékű támogatásban. A kezdeményezéseket augusztus 3. és november 30. időszakban kell megvalósítaniuk az ötletgazdáknak.

A kezdeményezések kulturális, társadalmi és egyéb kreatív programok, tevékenységek sorát láttatják: iskolai földrajzlabor-restaurálás; fogyatékkal élő gyermekek beilleszkedésének támogatása; baba és mama témakört körüljáró események; bicikli, futball és futást érintő sportesemények; divatbemutató; multikulturális est; irodalom és zene találkozása; tudatos bőrápolás; klasszikus zenei események; tánckurzus; autósmozi; környezetvédelmi projektek és még számos fantasztikus ötlet. A kezdeményezéseket itt lehet pontosabban szemügyre venni és szavazni: www.comonsepsi.ro/kezdemenyezesek.

(Com’ON Sepsi-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.