Felhívás!

Viszik a hét csodát

Viszik a hét csodát Kovászna megye

Bár messze még a turistaidény, külföldiek és helyiek egyaránt be­tértek már információért a nemrég megnyílt sepsiszentgyörgyi turisztikai információs irodába.
Az éppen ügyeletes Baló Ildikót egyszerű kíváncsiskodóként faggattuk, miről érdeklődnek a látogatók, mire csillan fel a szemük. Részletes magyarázattal szolgált.
– Több a belföldi érdeklődő, mint a külföldi (sokan jöttek Szentgyörgyre például a Román Kupa-döntőt megnézni), de magyarországi csoportok is érdeklődtek látnivalók után. Mindenkinek ajánlom a Visit Covasna County turisztikai applikációt, úgy látom, az idősebbek is szívesen használják. Pihenni vágyóknak a bálványosi wellnessezést, a borvizes kezelőközpontban most létesített sószobákat reklámozom, kultúrára szomjazóknak színházi előadást vagy múzeumi programot, esetleg mozit javasolok.
Baló Ildikót sípályák felől is kérdezték már, de néha csak étterem-ajánlatot kérnek tőle a betérők. Valószínűleg Károly hercegnek köszönhetjük, hogy a vidéki szálláshelyek, programok keresettek, érdeklődnek a kúriák iránt is. Legjobban a Háromszék hét csodája című kis füzetüket, a tájképes hűtőmágneseket és a képeslapokat viszik. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.