Hirdetés
Hirdetés

Visszatérhet Háromszékre a magyarellenes fogyasztóvédő

Visszatérhet Háromszékre a magyarellenes fogyasztóvédő Kovászna megye

Visszapereli magát a háromszéki fogyasztóvédelmi hivatal élére Mircea Diacon. A magyar vállalkozók és diáktáborok zaklatásáról elhíresült fogyasztóvédőt tavaly decemberben az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság vezetősége először a Brassói Területi Fogyasztóvédelmi Kormánybiztosság élére helyezte át Kovászna megyéből, majd idén februárban a Beszterce-Naszód megyei fogyasztóvédelemhez mozdították el.

Hirdetés
Hirdetés

A hírhedt fogyasztóvédő azonban nem nyugodott bele áthelyezésébe és beperelte az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóságot (ANPC). A Kovászna megyei törvényszék hétfőn eleget tett Mircea Diacon keresetének és egyrészt felfüggesztette másrészt megsemmisítette az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság áthelyezésről szóló februári rendeletét. Az alapfokú döntés ellen az indoklás kézbesítését követően a fogyasztóvédelmi hatóság fellebbezhet.

Mint arról beszámoltunk Mircea Diaconu megítélése rendkívül vitatott, miután a háromszéki fogyasztóvédelmi hivatal élén több alkalommal tanújelét adta magyarellenességének, kocsmai verekedésbe keveredett, ittasan gépkocsibalesetet okozott. Elmozdítását követően a Brassói Területi Fogyasztóvédelmi Kormánybiztosság élére a sepsiszentgyörgyi Onica Csaba került, aki kinevezését követően azt nyilatkozta, hogy feledtetni szeretné a vállalkozókkal és a lakossággal a fogyasztóvédelmi hivatallal összekapcsolt magyarellenességet, célja, hogy a fogyasztóvédelmi döntések politikamentesek és szakmaiak legyenek.

(Marosvásárhelyi Rádió)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. május 14., 18:57
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Nálunk a lehetetlen is bekövetkezhet. Az a rosszindulatú, aki ébren csak az ártásunkra tört, visszajöhet és folytathatja kisded játékait. Azok a petárdások, akikről csak azt hiszik, hogy rossz szándékkal pukkantanak, el vannak zárva. Az előbbinek nem vizsgálták ki a részegen levezetett kalandját. Más ember zárkát kap ezért. Az utóbbiaknak még a törvényt is megváltoztatják, csak bezárva tarthassák. Hasonló terrorista gyanúsok szabadon futkároznak (bányászrémek, marosi pópák). Kérem, készüljünk fel a gombvarrásra.

 • User
  Dátum: 2019. május 14., 20:41
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Pontosan ezt írtam meg akkor…azt hogy ott nem fog ugrálni mint egy bakmajom mert ,elhúzzák a nótaját’/sic!/.Utaltam ezzel amikor nótás kedve lett az éttetemben és behúzta valaki a nótáját a pofájába.

 • User
  Dátum: 2019. május 15., 4:08
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Hajrá eremdéesz,most tegyél egy kis erőfeszítést és mutasd meg,hogy kinek az érdekeit képviseled ! Ennek az emberformának rég a dutyiban lenne a helye s még mindig szabadon mászkál. Johannisnak is tudtára kell hozni ennek a himrinyónak a viselkedését ! Lehet,hogy akkor a Háromszékiektől kaptok majd szavazatot !