Felhívás!

Virágos Sepsiszentgyörgy

Virágos Sepsiszentgyörgy Kovászna megye

Népszerű a sepsiszentgyörgyi önkormányzat által június végén kiírt Virágos Sepsiszentgyörgy verseny, amelyben idén új kategóriák keretében is be lehet nevezni július 24-ig.

A meghirdetés óta eltelt két hétben hatan küldték be a kért fotókat a lakónegyedi zöldövezet kategóriában, továbbá heten az erkély, hárman a kapu eleje kategóriában. Még Kézdivásárhelyről is pályáztak, azt sajnos nem tudták elfogadni – mondta Kovács Judit, a versenyt bonyolító városimázs iroda munkatársa. Küldtek képeket belső udvarokról és kertes ház erkélyéről, ezek kissé kilógnak a megjelölt kategóriákból, de a szervezők úgy döntöttek, ha az erkély az utcára néz és az utcakép esztétikájához hozzátesz, akkor mégis elfogadják. Az elbírálás szempontjai között szerepel majd a befektetett munka, az összképet alakító növények sokszínűsége, illetve a végső benyomás.

A tavaly először meghirdetett versenyben 18 résztvevőt regisztráltak, s mivel a határidő a legjobb múzsa, sokan az utolsó napokban jelentkeztek, valószínűleg ez idén is így lesz. A nyertesek értékes dísznövényvásárlási utalványok, valamint személyre szabott szolgáltatáscsomagok birtokosai lehetnek. További részletek a sepsiszentgyorgy.ro weboldalon. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.