Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Versenyvizsga lesz a Cimbora napközinél

Versenyvizsga lesz a Cimbora napközinél Kovászna megye

Augusztus végéig 145.870 lejjel szárnyalta túl Barót város polgármesteri hivatala az adóbevételek idénre tervezett összegét. A pénzt bevették a város költségvetésébe, ebből fedezik majd a Gaál Mózes Általános Iskola tanárainak ingázását (18.000 lej), továbbá villany- és gázszámlákat fizetnek ki belőle (50.000 lej), a fennmaradó összeget (77.870 lejt) pedig más folyóköltségek finanszírozására fordítják.

Hirdetés
Hirdetés

A városi kasszába ugyanakkor hamarosan érkezik még 90.018 lej a diákok ösztöndíjaira is – közölte Benedek-Huszár János polgármester pénzügyi értesítésre hivatkozva. Ez a pénz a Baróti Szabó Dávid Technológiai Líceum és a Gaál Mózes Általános Iskola diákjait illeti meg.

Az augusztus végi baróti tanács­ülésen ugyanakkor a polgármester ki szeretett volna nevezni az önkormányzat részéről valakit, aki a hivatalt a baróti Cimbora Napközi Otthon igazgatói posztjára kiírt versenyvizsga szóbeli szakaszán képviseli szeptember végén. Meglepetésre azonban a frakcióvezetők senkit nem nevesítettek, sem a jelenlevő független tanácsos nem tett javaslatot, így a megyei tanfelügyelőségre hárul a feladat, hogy hivatalból küldjön egy személyt, aki a versenyvizsgát felügyeli. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.