Felhívás!

Versenyben Szentgyörgy

Versenyben Szentgyörgy Kovászna megye

Eddig is tetten érhető volt a sepsiszentgyörgyi önkormányzat szépítő szándéka, a tiszta várost, a rendezett, tetszetős ágyásokat méltatták elismeréssel a városlakók és a vendégek is. Tegnap a városházán tartott sajtótájékoztatón közölték: idén először Szentgyörgy is benevezett a Virágos Magyarország versenybe, amelynek 26. évében először regisztrálhatnak erdélyiek.

A városi környezet szépítéséhez az önkormányzat tavasszal 20%-os önrész fejében juttatott léckerítést, padokat, díszcserjéket és fákat, virágokat azoknak a lakótársulásoknak, akik azt igényelték: mintegy 80 kérést iktattak.

Most rég dédelgetett tervét is életbe lépteti a város, mondta Barta Mónika, a városimázs-iroda vezetője: zöldövezet-szépségversenyt hirdetnek, melybe június 7-ig egyének vagy lakótársulások nevezhetnek be egy lépcsőházhoz tartozó felülettel a varosimazs@sepsi.ro e-mail-címen, egy (vagy több) arról beküldött fotóval. A nyertesek jövőre ingyen kaphatnak hozzávalókat környezetük rendezéséhez, illetve a város által fenntartott szabadidős létesítményekbe is belépést nyerhetnek.

Idén a város regisztrált a Virágos Magyarország versenybe, ezért Antal Árpád polgármester mindenkit arra biztat, még inkább virágozzák fel, csinosítsák ki környezetüket.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások