Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vásárra viszik a nosztalgiát

Vásárra viszik a nosztalgiát Kovászna megye

Augusztus 11-e és 13-a között a Rétyi Nyír közelében, a 11 és a 13E jelzésű országút kereszteződésénél megszervezik a régiségek, használt tárgyak kirakóvásárát, ahol nemcsak bolhapiaci mustrára és keresgélésre, hanem éjszakába nyúló szórakozásra is lesz lehetőségük az érdeklődőknek.

A rétyi Crossroads vendéglő és a sepsiszentgyörgyi Szimpla kávézó közös rendezvényének felhívásában a szervezők arra buzdítják az érdekelteket, ha akadnak a háztartásukban, a padlásaikon, a lomtáraikban stb. olyan tárgyak, amelyekre már nem tartanak igényt, de nem szívesen dobnák szemétbe, hát tegyék terítékre az augusztus 11–13-i zsibvásáron. A felhívás ugyanúgy szól nyilván azoknak is, akik régiségeket (könyvek, díszek, érmék, bankjegyek, bútordarabok, múltat idéző egyéb tárgyak) vagy használt háztartási árucikkeket stb. vásárolnának. A helyszínen játszótér is lesz a gyermekekkel érkező érdeklődőknek.

Hirdetés
Hirdetés

A három nap alatt a zsibvásár helyszínén többféle előadást (koncertet, népzenét, néptáncot stb.) ígérnek a szervezők, sőt „flashmob”-szerű (villámcsődület) meglepetésekkel is készülnek. Hely- és standigényléssel előzetesen a crossroadsroute11@gmail.com villámposta-címen lehet jelentkezni vagy a 0771-513.513-as telefonszámon. Indokolt kérésre vállalják a vásáron részt venni óhajtó személyek kiállítandó tárgyainak szállítását is.

Címlapfotó: vice.com (képünk illusztráció)

Pillanatkép a híres feketetói vásárról. A szervezők hasonlót terveznek Háromszékre is (Szabó Katalin/Székely Kalendárium)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük