Hirdetés
Hirdetés

Útlezárás Sepsiszentgyörgyön

Útlezárás Sepsiszentgyörgyön Kovászna megye

Szerdától, május 3-tól lezárják a közúti forgalmat a Gyár utcában, a Grigore Bălan sugárút és a Bánki Donát utca közötti szakaszon.

A korszerűsítési munkálat egy nagyobb beruházás-sorozat része melyekre Sepsiszentgyörgy Önkormányzata március közepén írta alá a kivitelezési szerződést egy négy cégből álló konzorciummal.

Az eddigiek során elkezdték az útfelújítást a Gyár utcában, a Nicolae Iorga utcában és a Csíki utcában, illetve az Oltmező és a Păiș David utcák járdáinak megépítését. 

A következő időszakban elkezdik korszerűsítési munkálatokat a Grigore Bălan sugárúton és a Stadion utcában is.

A Gyár utcában zajló munkálatok előreláthatólag az év végéig tartanak. A munkálatok idejére a Cigaretta utca kétirányú lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. május 6., 8:13
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Nagyon jó, hogy dolgoznak és javítanak, csak valahogy úgy kellene csináljak, hogy egy utszakasznak nekiállnak és azt hamar befejezik és azután állnának egy újabb útszakasz felújításának, egy 1 km szakaszon 1-2 évig dolgoznak és a minősége is kétes, lásd a Sas útcat, amit 2 éve adták át és már vagy 5 helyen javítva volt és most újból több helyen javításra szorul.

 • User
  Dátum: 2023. május 6., 15:44
  ÉRTÉKELÉS: 6

  “Sepsiszentgyörgy Önkormányzata március közepén írta alá a kivitelezési szerződést egy négy cégből álló konzorciummal .” Es mi a neve a konzorciumnak? hogy legyen akit “dicserjunk” ha a kivitelezes nem megfelelo.