Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új híd Baróton

Új híd Baróton Kovászna megye

Új híddal gazdagodott Barót infrastruktúrája: a Petőfi és Víz utcákat összekötő átkelő már használható, információink szerint még az úgynevezett koptató aszfaltréteget kell megöntse az építő felsőrákosi Zöld Út Kft.

A Baróton zajló építkezésekről egyébként a legutóbbi városi ta­nács­ülésen is szó esett. Akkor költségvetést is módosítottak, például bevették a város költségvetésébe a megyei tanácstól kapott pályázati pénzt, hogy tudják egyebek mellett kifizetni a kivitelezőnek a Baróti Szabó Dávid Líceum és a Gaál Mózes Általános Iskola közös épületének külső felújításáért járó összeget. A felújítás tetszetősre sikeredett: a diákok is jelezték, most már sokkal hangulatosabb az iskola külseje, mint volt ez idáig.

Hirdetés
Hirdetés

Értesüléseink szerint az új iskola építésének folytatása is küszöbön: egyelőre azt tapasztaltuk, hogy a környéket már takarítják, rendezik az építők. Lázár-Kiss Barna polgármester azt mondta, idén megejtenék a Felső-víz utca egy szakaszának (vajgyár–tűzoltószertár) modernizálására vonatkozó közbeszerzési eljárást is, és ha minden jól megy, jövőben hozzá is látnak a javításhoz. Bizonyos munkálatokat a kivitelezési tervvel együtt licitálna ezentúl a hivatal, hangoztatta az elöljáró

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük