Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tudnak a hibáról

Lezárult a Com’ON Sepsi ifjúsági program első szakasza, több mint 50 ötlet érkezett a platformra, amire a város lakói szavazhatnak még ezen a héten. A gond az, hogy valamilyen rendszerhiba miatt sokan nem tudnak szavazni.

Az idei kiírásra számos kategóriában neveztek: közösség, életmód, élettér, tudás, alkotás, ezekre szavazhat a közönség a program honlapján. A szavazás már elindult, és a héten még tart. A közönségszavazáson részt vehet minden olyan személy, aki Sepsiszentgyörgyön él, tanul, dolgozik, vagy onnan származik. A gond az, hogy többen is jelezték: szavaznának kedvenc projektjeikre, de nem sikerül, többszöri próbálkozás után sem. Volt, aki megpróbálta telefonról és asztali számítógépről is egyaránt, de akkor sem sikerült szavazni, mert belépés után nem volt szavazógomb, amit megnyomhatott volna.
A Com’ON Sepsi program munkatársa, Knop Ildikó megkeresésünkre elmondta: részben tudnak a gondról, éppen ezért a kezdeményezés honlapján, a hibaelhárításról szóló bejegyzésükben igyekeztek mindenre választ adni. Ugyanakkor, sajnos, a programozók az egyik Facebook bejelentkezős problémát nem tudták orvosolni.

Hirdetés
Hirdetés

Sok esetben azonban van megoldás, akad, amikor a Facebook rendszeréből ered a hiba, ilyenkor másik készülékről kell bejelentkezni vagy kilépni, és újra belépni a rendszerbe. Akiknél nem jelenik meg a szavazógomb a kezdeményezés egyéni, részletes leírásának oldalán, ott valószínűleg blokkolva van, így először fel kell oldani, és utána szavazni.

Knop Ildikó elmondta: bárki elakad, és segítségre van szüksége, képernyőképet küldhet az info@comonsepsi.ro e-mail-címre, és segítenek megoldani a problémát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük