Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Torja jó kezekben van

Torja jó kezekben van Kovászna megye

A RMDSZ Torja Községi Szervezete február 22-én, szerdán tartotta tisztújító ülését. Az eseményen jelen levő 109 küldött újra Daragus Attila polgármestert bízta meg a szervezet vezetésével. Az elnök munkáját a következő négy évben az újonnan megszavazott választmány segíti. 

Szükség van arra, hogy helyi szervezeteink, településeink, községeink és városaink biztos alapon legyenek, hiszen ez mindent meghatároz. Mi az emberekért dolgozunk, politikai közösségünknek biztos alapját a településen lakó emberek képezik. Daragus Attila, az RMDSZ Torja Községi Szervezet elnöke már korábban is bizonyította, hogy a torjai közösség javára húzza a szekeret. Ha jól indultunk, akkor haladjunk jól tovább is. Kovászna Megye Tanácsa, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete az elkövetkezőkben is odaáll minden jó ügy mellé, amely a torjai közösség javát szolgálja” – hangsúlyozta  Tamás Sándor az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet elnöke felszólalásában, aki arról is beszélt, hogy a térség egységes fejlesztése érdekében fontos összehangolni a megyei szervezet munkáját a helyi közösség igényeivel.  

Fotó: Kocsis B. János

Hálás vagyok, és nagy örömmel tölt el, hogy a torjai közösség újra bizalmat szavazott nekem. Az RMDSZ községi szervezete és a helyi önkormányzat részéről is biztosíthatom Torja község lakosait, hogy a megyei önkormányzattal és a területi RMDSZ-szel szorosan együttműködve továbbra is eredményesen dolgozunk közösségünkért”emelte ki Daragus Attila, az RMDSZ Torja Községi Szervezet elnöke, megköszönve a bizalmat.

„Ez a község jó kezekben van, hiszen az elmúlt tíz évben folyamatosan fejlődött. Ezért is gondolom azt, hogy Daragus Attila megérdemli, hogy a községi szervezet elnöki tisztségét továbbra is ellássa. Egészséget, és jó munkát kívánok, olyant, amiben az elképzeléseit a község érdekében tudja megvalósítani“
fogalmazott a közgyűlésen részt vevő Fejér László Ödön szenátor.

Hirdetés
Hirdetés

Az eseményen a polgármester díszoklevelet adott át Luka Medárd alpolgármesternek, Dr. Tóth Zoltán családorvosnak és Sólyom István nyugalmazott matematikatanárnak, a torjai közösségért végzett áldozatos és önzetlen munkájukért. 

A közgyűlésen elfogadták a helyi szervezet alapszabályzatát, valamint megválasztották az egyeztető tanács, a fegyelmi és etikai bizottság tagjait.   

(RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet – sajtóiroda)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. február 23., 16:15
  ÉRTÉKELÉS: 26

  Hol fejlodik Torja?Az arra jaro azt latja 30 eve hogy az ut mellett nincsen sanc.Telen nyaron folyik a viz att az uton legalabb tiz helyen.Nincs egy meter jarda legalabb a fout menten.Az elmult 30 evbe az udmr -nek koszonhetoen az emberek kozombosek,remenyvesztettek lettek[es ezt nem csak erre a telepulesre ertem],mert lassak hogy csak egy szuk ”barati kort,erdek csoprt” viszi valamire videkunkon.

 • User
  Dátum: 2023. február 24., 10:02
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Tisztelt Torjai es Megyei nagyurak!!Legyenek szivesek oldjak meg ,a tobb eve szajkozott vagy mondjam ugy hogy KERT problemamat ,hogy eggyes gazdalkodok kiszantanak az aszfaltig igy veszelyeztetve a forgalmat!!Vagy amig nem tortenik valami nagy baleset a kihordott sar miatt ,addig a gazdak penze „beszel”!Ha hamarosan nem tortenik semmi ebben az ugyben,egyesekre rahuzom a vizes lepedot!!

 • User
  Dátum: 2023. február 24., 11:33
  ÉRTÉKELÉS: 15

  A kommentek sokasagabol siman kiderul, hogy a fejlodes csak az ujsag hasabjan jelenik meg , a valo vilagban mindenki lassa hogy Torja is akar az egesz megye a beka p___aja ala van sulyedve, Bizalom Biztonsag Hajra RMDSZ !!!

 • User
  Dátum: 2023. február 24., 22:55
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Kegyetlen azt latni, hogyan fejlodik a falu felso fele, lassan mar kulon nap es hold fog ott sutni ott. Az uj roma negyed foutmenti lakasokra van engedely?
  Egy atjarot legalabb nekik festhetnenek, mert az uton csak hompolyognek, mignem valaki el nem gazolja.
  Mi az akadalya annak, hogy a faluban tobb helyen is felbukkano patakmederbol a szemetet kiszedesse ez a sikeres mester? Lassan tobb a szemet benne, mint ko vagy termeszetes hordalek. Jo lenne ha a szinten udemeres kornyezetminiszter egy ilyen JOpeldas kozsegen vegig setalna, hatha eszebe jutna, az sincs hol setalni, de legalabb a falut, a hozza tartozo erdoaljat es kirandulohelyet szemugyre venne es jot inkasszalna buntetesbol, mert ez a faluvezeto a teljes brigadjaval megerdemli.
  De ugyanugy a megyevezeto Tamas urasagek is nagyobb hangsulyt fektethetnenek ennek az ipsenek a szamonkeresere, mit fordit kornyezetre es miert csupa sar es por a falu? Hova folyik az esoviz? Hat a tragyale? Hova hordjak a szemetet a lakok (elarulom: a falu felso felen tul, az erdo aljaba, a patalmederbe, mit majd nagyobb esozeskor a patakocska magaval hoz vissza a kozsegbe).
  Szegyellje magat doktor ur, szegyellje magat a part is ki eddig finanszirozta! Remeljuk, hogy a kovetkezo fordulora egy tenniakarot a valasztok majd megszavaznak, hagynak ervenyesulni es lathato eredmenyeket mutathat fel.
  Erre keressen, javasoljon embert szenator ur!

 • User
  Dátum: 2023. február 27., 20:29
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Na ezt jol megkaptad Dr. Boller ! Most legalabb lathatjatok, hogy nem csak nekem ez a velemenyem, errol a „DR. Turizmus”-rol, hanem falustarsai nagytobbsegenek is !~ Apropo. Titeket UDMR-s neobolsikat eletfogytiglan valasztanak meg polgarmesternek ? Mert ha igen, akkor a szekely nep ashatja a sirjat !