Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tizenkét éve körözött háromszéki férfit kaptak el Magyarországon

Tizenkét éve körözött háromszéki férfit kaptak el Magyarországon Kovászna megye

Kábítószer-kereskedelem, csalás és testi sértés elkövetése miatt 2012 óta országos és nemzetközi szinten körözött háromszéki férfit kaptak el a rendőrök Magyarországon – tájékoztat a Román Rendőrség.

Hirdetés
Hirdetés

A 38 éves férfi ellen a Kovászna Megyei Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, miután 13 év és 6 hónap szabadságvesztésre ítélték súlyos következményekkel járó, folytatólagosan elkövetett csalás, kábítószer-kereskedelem és testi sértés bűntette miatt. A román és a magyar rendőrség együttműködése nyomán, a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság által begyűjtött információk alapján a körözött személy február 21-én állították elő a szomszédos állam igazságügyi hatóságai.

A Román Rendőrség közleménye szerint a férfi 2007. június 5-6. között 217 ecstasy- és amfetamin tablettát szállított Csíkszeredából Kolozsvárra, 2009. november 7-én pedig egy másik férfival együtt bántalmazott egy személyt, 12–14 napos orvosi ellátást igénylő sérüléseket okozva az áldozatnak. Ezen felül 2011 decembere és 2012 januárja között két másik személlyel együtt, hamis személyazonosság, valamint hamis adatokkal kitöltött fizetési bizonylatok és más csalárd eszközök felhasználásával több céget is félrevezetett, 262.253 lejes kárt okozva nekik.

Képünk illusztráció.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2024. február 23., 19:00
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Pár hónap és 1 jó ügyvéd/ ügyész kombináció felmenti!!!
  Kézdi és környékén is ez divatos!
  Sok olyan „sztárügyvéd” van, akik rendszeresen bünözőknek kedveznek!!! Drog, lopás, illegális visszaszolgáltatások!