Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tatár Imola polgármesterjelölt

Tatár Imola polgármesterjelölt Kovászna megye

Tatár Imolát indítja sepsiszentgyörgyi polgármesternek a júniusi helyhatósági választáson a Magyart Polgári Párt (MPP) és Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) választási szövetsége, az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ). A 28 éves, környezetmérnöki végzettséggel is rendelkező pénzügyi szakember a város legfiatalabb polgármestere lehetne.

Hirdetés
Hirdetés

Tatár Imola már a négy évvel ezelőtti kampányban is részt vett, akkor nem szerepelt befutó helyen a tanácsosi listán. Tevékenysége leginkább az EMNP ifjúsági szervezetéhez, a MINTA-hoz köthető.

A fiatal hölgy elmondta: környezetmérnöki végzettsége révén ötletei vannak a környezettudatos fejlesztést illetően. Tanulékony, szereti a kihívásokat, eddigi sikereiért megdolgozott, és büszke az eredményeire. A jelöltséget „kollégái biztatására” vállalta el. Céljai között szerepel, hogy egy „élhető es szerethető” várost alakítsanak ki, ahol az emberek jól érezik magukat. Nyitottabbá tenné a polgármesteri hivatalt, ahol a „mosolygós ügyfélfogadás” a jellemző.

Tisztában van azzal, hogy az útjavítás porral és sárral jár, de ez nem jelent otthagyott aszfaltdarabokat, gödröket, kátyúkat. Fontosnak nevezte a közlekedés biztonságosabbá tételét, értékelte az Erzsébet parkot, de erre olyan megoldást kell találni, hogy ne járjon forgalmi dugókkal – mondta. Meglátása szerint hiába biztatják kerékpározásra a lakosságot, ha ezért nem tesznek semmit. Arra épít, hogy sikerül megszólítani a fiatalokat, akik eddig nem mentek el szavazni.

Bálint József, az EMSZ megyei koordináló bizottságának elnöke elmondta: folyamatban van a szövetség tanácsos-listájának összeállítása, de neveket egyelőre nem közölnek, ő maga továbbra is részt venne a helyi tanácsban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. március 13., 13:50
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Ja, h antalarpi ne induljon 1dül ezért kell „ellenfél”? Ha a hölgy szeretné a tulipánt😉 megnyerné! Így 1 autóbuszra felültetheti a szavazótáborát! Amúgy az udemeré a nagykutya a többi pártocska nemtom, nem találok rájuk jelzőket! Falun pl senki olyan nincs köztük aki újságon kivül mást is olvasott,vagy legalább „éreccségije”lenne!