Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Tartalmas falunapok

Tartalmas falunapok Kovászna megye

Amint egy helyi lakos megjegyezte: a korábbiaknál sokkal nagyobb szabású falunapokat rendeztek hétvégén Gelencén, a három napon át tartó programsorozattal minden igényt igyekeztek kielégíteni.

Hirdetés
Hirdetés

A szervezők hatalmas munkát fektettek abba, hogy tető alá hozzák a faluünnepet, ám van valami, amire nem lehettek befolyással: az egész nyáron olyan nagyon várt eső bele-beleszólt a programba, ám ennek ellenére minden betervezett eseményt sikerült megtartani. A nyitónap kisebb csúszással indult, a jókedvű készülődés közepette sokan kilátogattak a helyszínre, a látványos lovas bemutatóra. A mezőgazdasági gépek kiállítását hatalmas, szénából készült traktor jelezte, az állatsimogató a kisgyerekesek körében volt népszerű, a kirakodóvásár bódéiban is kínálták már árujukat a kézművesek, és nem maradt el a favágóverseny sem.

Szombaton a sporté és a finom ízeké volt a főszerep, de a legkisebbekről sem feledkeztek meg, és a tűzoltók is megméretkeztek – szerencsére még a viharos zápor előtt. A szervezők mindhárom napon gondoskodtak arról, hogy zene, koncertek tekintetében is minden ízlést kielégítsenek. A részletekre soron következő Gelencei Körképünkben visszatérünk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.