Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Lezajlott a Septemberfest

Lezajlott a Septemberfest Kovászna megye

Idén is rendkívül tartalmasra sikeredett a Septemberfestre keresztelt faluünnep Torján: megtartották a nemzetközi főzőversenyt, és az Auto Crono jóvoltából rendkívül látványos autókiállítást is szerveztek.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton és tegnap zajlottak Torján a falunapok, amelynek keretében két frissen aszfaltozott utat is átadtak. Fejér László Ödön szenátor és Gál Károly képviselő jelenlétében vágták el az avatószalagot a karatnai falurészen, illetve a Torját Csernátonnal összekötő útnál, majd következett az újszülöttek megáldása, a nagykorúsítási ünnepség; mindeközben zajlott a főzőverseny. Kora délután elkészült a hatvanméteres túrós puliszka, és kiosztották a Torjáért díjakat is.

Tegnap Mária-búcsúra került sor, ugyanakkor rengetegen voltak kíváncsiak a sportpályán szervezett autóexpóra, melyre az ország több pontjáról mintegy háromszáz, látványosabbnál látványosabb gépkocsi érkezett. Többek között az ország leghangosabb autóját is hallani lehetett az Aporok szülőfalujában. A falunapok részleteire Torjai Körképünkben térünk vissza.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.