Felhívás!

Támogatás a civileknek

Támogatás a civileknek Kovászna megye

„Több fontos döntést hoztunk a baróti tanács szeptemberi soros ülésén” – hangoztatta beszámolójában Lázár-Kiss Barna András, Barót polgármestere, aki videoüzenetben számolt be a részletekről.

Az elöljáró elmondta, meghosszabbították a társulási szerződést a fogyatékkal élő fiatalok nappali ellátását biztosító Laura Házzal, a város ezentúl is havi 4000 lejjel járul hozza az egyesület működéséhez.

Elbírálták a civil szervezetek idei pályázatait is. A baróti Szent Adalbert Egyesület 4000 lejt, a Zsibongó Egyesület 3000 lejt, a Kájoni Consort régizene-együttes 2500 lej támogatást kapott. Erdővidék Múzeumát 20 000 lejjel támogatták. A baróti Focisuli 75.500 lej segítséget kapott programjaihoz. Szóba került a Petőfi utca korszerűsítése is. Aktualizálták a költségeket, 1.048.000 lejt hagyva jóvá a kivitelezésre. A munkálatra hamarosan meghirdetik a közbeszerzést. Elfogadták az Aquacov Közösségek közti Társulás alapszabályzatának módosítását, végül pedig az új tűzoltóállomás tulajdonjogának helyzetét tisztázták, az adminisztrálás jogát átadták a megyei katasztrófavédelmi felügyelőségnek. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.