Felhívás!

Sok pénzt nyert a lottón

Sok pénzt nyert a lottón Kovászna megye

Egész pontosan 213.541 lejt és 2 banit nyert egy szerencsés erdővidéki a december 31-i lottóhúzás úgynevezett szerencseszámával.

Mint ismeretes a „noroc”, vagy­is szerencseszámot a lottószelvényre a kasszagép automatikusan generálja, és hétjegyű, a lottószámoktól külön lehet megjátszani 3 lejért. Nyertesünk tíz szerencseszámot játszott meg, összesen 30 lejért, egyik pedig szerencsésnek bizonyult: annak hét számjegyéből hatot eltalált a játékos, így II. kategóriás nyereményt tudhat magáénak a már említett értékben. Ha az utolsó, hetedik számot is eltalálja, valahol az egy millió lej körül lett volna nyereménye, mely azonban így is rekord az erdővidéki lottózás történetében.

A lottóügynökség baróti kirendeltségénél, ahol a jegyet vásárolták, a játékosról csak annyit árultak el, hogy nem baróti, hanem vidéki az illető, más részletet a játékos kérésére nem hozhattak nyilvánosságra. Annyit elmondtak azonban, hogy ezt az értéket megközelítő nagy nyeremény már nemegyszer volt Baróton, még kaparós sorsjegyen is nyert valaki százezer lejt egy alkalommal.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.