Felhívás!

Segített a Salvatore

Segített a Salvatore Kovászna megye

Mint ismeretes, vasárnap tűz ütött ki Kommandón, aminek következtében öt lakóház teljesen leégett, háromnak pedig a tetőszerkezete semmisült meg. Összesen 19 személyt kellett evakuálni, akik rokonoknál, illetve a református parókián kaptak szállást. A Salvatore Egyesület hétfőn alapélelmiszerekből és ruhadarabokból álló csomagokat osztott szét.

Ruhaneműkből, kenyérből, lisztből, cukorból, puliszkalisztből, húskonzervből, burgonyából és tejporból álló csomagokat osztott szét a Salvatore Egyesület Kommandón azoknak a családoknak, akiknek otthonuk leégett vagy sérült a tűzesetben.

– Ráduly István prefektus Fb-oldalán olvastam a felhívást, és akkor döntöttük el, hogy mi is segítünk a bajbajutottakon, hiszen felelősnek érezzük magunkat embertársainkért, főleg azokért, akik nagy bajban vannak. Éppen ezért én arra biztatok mindenkit, hogy ki ahogy tud, segítsen ezeken az embereken. Mi még mindenképpen viszünk csomagokat az elkövetkezendőkben is, hiszen mi így tudunk rajtuk segíteni – mondta el Buna Hunor, az egyesület elnöke.

A csomagok egy részét az egyesület vásárolta meg, azonban szeretnék ezúton is megköszönni a ruhaadományokat, valamint a Diószegi Pékség és a Spikom Pékség támogatását, akik a kenyeret adták, valamint Pénzes Istvánét, aki felvitte őket Kommandóra. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások