Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Felborult autó
Szerda este 7 óra körül értesítették a rendőrséget, hogy a 13E országúton, Előpatak közelében közúti baleset történt. A helyszínelés során megállapították, hogy egy személygépkocsi sofőrje elvesztette uralmát a jármű fölött, és felborult. Az autóban öt személy ült, közülük ketten – a sofőr és egyik utasa – sérültek meg, őket kórházba kellett szállítani. A helyszínelés ideje alatt a környéken fél sávon zajlott a forgalom.

Hamis jogsival
Hétfő este 11 óra körül a kovásznai rendőrség munkatársai Zabola területén járőröztek, és az Állomás utcában megállítottak ellenőrzésre egy 35 éves férfi által vezetett személyautót. A sofőr által bemutatott jogosítvány hamisnak bizonyult, így hajtási nélküli vezetés és közokirat-hamisítás vádjával indult eljárás ellene.

Biciklis a kórházban
Kedd délután a megyeszékhelyi közlekedésieket riasztották egy baleset helyszínére: a Bánki Donát utcában 19 éves sofőr ütközött személygépkocsijával egy 59 éves biciklissel. A kétkerekű gazdáját sérülései miatt kórházba szállították, kettejük közül ő fogyasztott alkoholt.

A perifériákon is aszfaltoznak majd
Több utca javítása is kilátásban van a közeljövőben, a szentgyörgyi tanács az év utolsó rendes tanácsülésén, csütörtökön tűzte napirendjére a megvalósíthatósági tanulmányok elfogadását. Kis, periférikus utcák és egy forgalmas Szemerja negyedi utca is teljes modernizálás elé néz. A testület elé kerül az Állomás negyedi, alig 500 méteres Malom utca megvalósíthatósági terve, mely szerint megalapozott útburkolatot kap, járdákat is kialakítanak rajta, kiépítik a szennyvízvezetéket, kicserélik az ivóvíz-vezetéket, felújítják a közvilágítást, és minden villamossági, távközlési kábelt föld alá helyeznek. Hasonló módon járnak el a szintén fél kilométeres Termés utcával is, illetve a város másik felében, a Szemerja negyedben levő Attila-hegyi Horia, Cloșca és Crișan utcán is teljes körű munkálatokat végeznek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük