Felhívás!

RÖVIDEN

Vírusos hurokban
Tekintettel az új koronavírusos megbetegedések folyamatos és aggasztó növekedésére, Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatalának irodáiban előzetes bejelentkezés szükséges az ügyintézéshez – írják a városháza honlapján. Ennek értelmében szerdától, október 20-tól a hivatal irodáiba kizárólag előzetes bejelentkezés és időpont foglalása esetén lehet bejutni, ezt a 0267.316. 957-es központi telefonszámon lehet megtenni. Az Anyakönyvi Hivatalt időpont egyeztetésért a lakók a 0267.318.144-es telefonszámon hívhatják. Sepsiszentgyörgy önkormányzatát érintő további információkért a lakók a fent említett telefonszámon vagy az info@sepsi.ro e-mail címen érdeklődhetnek. 

Kell a zöld Kézdivásárhelyen
Kézdivásárhelyen a koronavírusos fertőzöttségi arány október 18-án meghaladta a 3 ezreléket, így a kormány döntésének értelmében kötelezővé válik a zöld tanúsítvány felmutatása bizonyos tevékenységek esetén – közölték az illetékesek. A tanúsítvány igazolja, hogy az illető személy be van oltva, rendelkezik negatív teszttel, vagy az elmúlt hat hónapban átesett a fertőzésen. A zöld tanúsítvány kötelező: sporttevékenységek szervezése esetén minden zárt és nyílt területen, az előadó- és koncerttermekben történő tevékenységek szervezése esetén, a zártkörű rendezvények (esküvők, keresztelők stb.) szervezésekor, felnőtteknek szóló képzések és műhelymunkák szervezése esetén, konferenciák szervezése esetén, az éttermek és kávézók kinti és zárt tereiben, amelyek legtöbb 50 százalékos kapacitással működhetnek 5 és 2 óra között, valamint bárokban és éjszakai klubokban, szerencsejáték-termekben. <<

Mikulás-tombola
Meghirdette idei Mikulás Tomboláját a LAB Életmentő Kupakok Egyesület. A kétlejes szelvényt az egyesület önkénteseinél lehet megvásárolni, a befolyt összeget a hátrányos helyzetű családok karácsonyi ajándékára fordítják. A tombolákkal kozmetikai cikkeket, bizsukat, játék- és könyvcsomagokat lehet nyerni, a fődíj pedig egy gördeszka. Az online sorshúzás december 1-jén lesz az egyesület Facebook-oldalán. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.