Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Röviden

A sofőr kirepült a kocsiból

Vasárnap, július 4-én este, kevéssel fél nyolc óra után riasztották a megyei rendőrséget, hogy a Kézdivásárhely és Torja közötti útszakaszon, a 11C ország­úton közúti baleset történt. A helyszínen kiderült, hogy egy 43 éves sofőr egy kanyarban elvesztette uralmát Volkswagen Transit márkájú járműve fölött, és lesodródott az úttestről. A sofőr a baleset következtében kirepült az autóból, a pörgő autó pedig valószínűleg rázuhanhatott, mert sajnos az áldozaton már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette – tájékoztatott
a rendőrség. (tt) 

Vonat gázolta el

Egy elpusztult medve tetemére bukkantak hétfő reggel Gidófalván, a vasúti sínek között. A környezetvédelmi őrség munkatársait a rendőrség értesítette az esetről. A helyszínre kiérkező hatóságok megállapították, hogy az állatot egy vonat ütötte el. A jelen levő környezetvédelmi biztos elrendelte a tetem elhamvasztását, e célból az állatot egy szakcéghez szállították. (fá) 

Önkénteskedj egy rockoperában!

Önkéntes fiatalok jelentkezését várja az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció alkotócsapata. Azoknak a 16 éven felüli diákoknak a jelentkezését várják, akik unalmasnak tartják az otthon ülést, aktívan töltenék el a nyári vakáció idejét, és részt vállalnának egy nagyszabású előadás létrejöttében. Jó problémamegoldó képességgel bíró fiatalokat várnak, akik nem riadnak meg a munkától, feladatoktól. Jelentkezni egy, a nagyprodukció hivatalos Facebook-oldalán közzétett kérdőív kitöltésével lehet július 12-ig, a jelentkezők kiértékelését követően személyes interjúra kerül sor július 23-án, végső eredményt 26-án közölnek. (bi)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük