Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Fatolvajokat füleltek le

Erősd és Hete területén szerveztek razziát kedden az előpataki és hidvégi rendőrök, az illegális erdészeti tevékenységek megakadályozása érdekében. Az ellenőrzés során a hatóságok kilenc lovas szekeret azonosítottak, amelyek az erdőből – engedély nélkül – eltávolított faanyagot szállítottak. Ennek eredményeképp a rendőrök kilenc bírságot róttak ki, összesen 18 ezer lej értékben. Szintén kedden a rendőrök rajtakaptak egy 23 és egy 28 éves férfit, akik szekérrel nyárfát szállítottak. Az ellenőrzések nyomán kiderült, hogy a fákat engedély nélkül vágták ki egy előpataki erdőből. A faanyagot mindkét esetben lefoglalták és átadták az erdészeti hatóságoknak, az elkövetők ellen törvénytelen fakivágás és falopás vádjával indult eljárás. (fá) 


Leesett a bicikliről

Kedden este fél 9 körül a kézdivásárhelyi rendőröket arról értesítették, hogy egy biciklis balesetet szenvedett. A nyomozás megállapította, hogy egy 27 éves férfi, miközben a Kanta utcában közlekedett, elvesztette az egyensúlyát, és leesett a bicikliről. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, és mivel nem lehetett megszondáztatni, kórházba kísérték vérvételre az alkoholszint megállapítása érdekében. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával vizsgálódnak. (fá) 

Fémdetektort loptak

Hétfőn értesítették a nagyajtai rendőröket, hogy június 4–7. között ismeretlen személyek egy oldalablakon keresztül betörtek egy cég telephelyén található melléképületbe, ahonnan elloptak egy fémdetektort, ezzel mintegy 3500 lejes kárt okozva. A rendőrség egy 22 és egy 19 éves férfit gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével, akiknél megtalálták a lopott tárgyat, és lefoglalták azt. Az ügyben minősített lopás vádjával indult eljárás, a 22 éves férfit 24 órás őrizetbe vették. (fá) 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük