Felhívás!

Röviden

 

Matt részegen vezetett

Kedden délután a megyeszékhelyi rendőrség egy eléggé kacskaringós vonalban közlekedő autóról kapott lakossági bejelentést a 112-es sürgősségi hívószámon. A jármű a 12-es országúton, Csíkszereda irányából érkezett a város felé, amikor a kiküldött járőr igazoltatta. Az autót egy 54 éves férfi vezette, aki igencsak túllőtt a célon az italozás tekintetében, hiszen lélegzetében 1,51 mg/l alkoholt mutatott ki a szonda. A férfit bekísérték vérvételre, és közúton való ittas vezetés vádjával kivizsgálás indult ellene. 

Könnyű baleset

Kedden 14 óra körül Kézdivásárhely és Gelence között, a 121F megyei úton történt közúti baleset. A helyszínelők megállapították, hogy az autót vezető, 34 éves hölgy nem alkalmazkodott az esős időjárási útviszonyokhoz, a jármű megcsúszott a nedves úttesten és a sáncban landolt. A balesetben az autóvezető és két utasa is megsérült, kórházi ellátásban részesültek, de sérüléseik nem voltak súlyosak, így nem volt szükséges a beutalásuk. A rendőrség közleménye szerint a sofőr nem fogyasztott alkoholt. 

Halott az út szélén

Tegnap délelőtt Kézdivásárhelyen, az oroszfalvi vasútátkelő közelében rosszul lett és életét vesztette egy férfi. A rendőrségtől kapott értesüléseink szerint a 46 éves onyesti férfi vélhetően szívstopot kapott, a testén nem találtak erőszakra utaló nyomokat. Az ügyben még tart a nyomozás.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.