Felhívás!

Röviden

Szabálytalan átkelés

Június elsején egy 18 éves fiatal sérült, miközben Árapatakon szabálytalanul kelt át az úttesten. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 45 éves sofőr éppen Sepsiszentgyörgyről Botfalu irányában haladt, amikor Árapatakon, egy szabálytalan helyen átkelő, figyelmetlen fiatal került az útjába. Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a gázolást, de kórházba szállították ellátásra. A sofőr nem fogyasztott alkoholt, mielőtt kormány mögé ült, testi sértés vádjával indult kivizsgálás ellene.

 

Hamis hajtásival

Zabolán a közúti forgalomban kapcsolták le azt az 53 éves férfit, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy hamisított hajtási jogosítvánnyal közlekedik. A jogosítvány már az első ránézésre furának tűnt, ezért ellenőrizték tüzetesebben a kovásznai egyenruhások.

 

Leesett a szekérről

A sepsiszentgyörgyi rendőröket hétvégén riasztották, hogy Árapatakon áldozatot követelő baleset történt. Egy 33 éves férfi éppen szekerét vezette, amikor egy emelkedőn a jármű elé befogott állat kifulladt, így a szekér hátrafele indult meg, és egy patakmederbe csúszott. A baleset következtében egy 8 éves gyermek a patakmederbe esett, és zúzódásokat szenvedett. A kiskorút kórházba szállították további kivizsgálásokra. A szekér gazdája nem fogyasztott alkoholt.

 

Figyelmetlen fordulás

Ugyancsak hétvégén a kézdivásárhelyi egyenruhásokat is riasztották, mivel a 11-es országúton baleset történt. Egy 19 éves fiatal a Kézdivásárhely–Bereck szakaszon, az országút jobb szélére húzott le személygépkocsijával, nem biztosította magát, és induláskor meg akart fordulni. Óvatlansága miatt az éppen hátulról érkező, 48 éves sofőr járművével a megforduló autó jobb oldalának csattant. Egyik sofőr sem fogyasztott alkoholt, viszont az ütés következtében a fiatal kocsijában hátul utazó, ugyancsak 19 éves fiatal súlyosan sérült. Ez utóbbit kórházba szállították.

 

Elkapott szarkák

Kedden egy 37 és egy 41 éves nő tulajdonított el javakat egy sepsiszentgyörgyi raktárból. A 112-es telefonszámon riasztott egyenruhások elkapták a tetteseket, az ellopott holmit visszaszolgáltatták tulajdonosának.

 

Szerdai koronavírus-jelentés

A megyében eddig 5584 tesztet végeztek el, 16 személy van intézményes karanténban, őket vizsgálják; további 1246 személy tartózkodik lakhelyi elkülönítésben. Az elmúlt 24 órában 42 személy távozhatott lakhelyi elkülönítésből, 1 pedig intézményes karanténból.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. június 7., 19:58
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Egy ujabb Kezdivasarhely-i “okos”dologra szeretnem folhivni az erdeklodok figyelmet! Ma a Fortyogo fele setalva egy nagyon erdekes jelensegre lettem figyelmes:a :fiatal csaladoknak”kiosztott teruletnel utca epult!?csak egy a hibaja: a SZEGELY KOVEK[bordura] kozul HIANYZIK a kotoanyag de az alapba sincs tobb mint 2-3 zsak cementnel.Es az egesz szegelykovet a ;joakarat; tartsa ott,mar azokat amelyek mar nem doltek ki.Egy nagyobb esso vagy szel kidonti az egeszet.Kb.2 szer 200 meterrol van szo.Kik vegeztek ezt a szar munkat ?Mennyibe kerult a varos adofizetoinek?SENKI nem felel ezert a munkaert?Ki vette att a munkat?MEDDIG LEHET IGY DOLGOZNI???Ps.na lehet idiotazni nyugottan.de itt LOPTAK A FIUK KEMENYEN!!!!!