Felhívás!

Röviden

Elaludt a volánnál

Tegnap Sepsiszentgyörgy Brassó felőli kijáratánál történt közúti baleset. A rendőrség közleménye szerint a vétkes sofőr elaludt a volán mögött, az irányt vesztett autó pedig áthajtott az ellenkező sávra, majd nekicsapódott két útszéli fának és egy ott állomásozó autónak. A férfi könnyebb sérülésekkel megúszta. 

Alkoholgőzzel előre

A hétvégén a 12-es országúton, Sepsibükszád közelében egy 72 éves, ittas férfi hajtott neki a kerítésnek haszonjárművével, a balesetben könnyebben megsérült, kórházba szállították. Leheletében 0,40 mg/l alkoholt mértek. Szombaton a 11-es országúton, Kézdivásárhely közelében az elsőbbség meg nem adása okozott anyagi károkat. A mellékútról figyelmetlenül kihajtó sofőr alkoholos befolyásoltság alatt volt. Kovásznára is jutott egy részeg sofőr, aki túllicitált az előzőkön, leheletében 1,19 mg/l alkoholt mutatott ki a szonda. Hozzá képest a 21 éves fiatal, akit hasonló kihágáson értek, még ártatlannak is tűnhet a 0,18 mg/l-es alkoholszinttel, de ő sem ma született bárány, mert szervezetében drog jelenlétét mutatta ki a műszer. A kórházban vért vettek tőle, jogosítványát bevonták, és mint a többi ittas vezető esetében is, bűnügyi eljárást indítottak ellene. 

Részeg vadállatok

A hétvégén egy szentgyörgyi 35 éves férfi nevére bocsátottak ki távoltartási rendeletet, miután 44 éves élettársa szombat éjszaka riasztotta a rendőröket, hogy az illető megverte. Vasárnap egy másik eseténél is közbe kellett lépniük a rendfenntartóknak, egy 44 éves férfi a 8 és 10 éves gyermeke jelenlétében verte meg, és halálosan megfenyegette a 31 éves feleségét. Az illetőt a lakás elhagyására kötelezték. Mindkét erőszakoskodó ellen eljárás indult. 

Fejszével vitázni

Meg kellett bilincselni azt az ittas bardocit, akihez múlt hétvégén hívták ki a rendőröket. Az 56 éves férfi egy szomszédjával keveredett vitába, akihez fejszével indult el. Annak élettársa hívta ki a rendőröket. Az egyenruhások láttára a részeg még jobban begurult, egyikre késsel támadt, ekkor ártalmatlanná tették, majd bevitték az őrsre, és 24 órára letartóztatták.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.