Felhívás!

Rendkívüli tanácsülés

Rendkívüli tanácsülés Kovászna megye

Az elmúlt egy esztendő mindenkinek nehéz volt, de kétségtelen, hogy az egészségügyben dolgozók voltak a leginkább leterhelve, ők a mi hétköznapi hőseink – mondta a tegnapi rendkívüli tanácsülés kezdetén Antal Árpád.

A tanácsülés napirendjének legfontosabb pontjaként elfogadták a város idei költségvetését (lásd nagyanyagunkat). Ezt megelőzően a testület módosított néhány leendő beruházás (köztük a szépmezői sportpálya, a Csíki-negyedi közösségfejlesztési központ) költségbecslésén.

Antal Árpád polgármester a költségvetéssel kapcsolatban elmondta: a közmeghallgatáson öt észrevételt kaptak. Egy állampolgár a Cigaretta és a Gyár utcai járdák rendbetételét kérte, egy másik a Sas és a Fecske utcákba kért korlátot – ezeket megoldják. Az Evergreen lakószövetség egy közlekedési tábla kihelyezését kérte (megoldható), és a Büdös-kút mögötti negyed utcáinak rendezését sürgette – ezt halasztották, mert (egyelőre) nem tartoznak önkormányzati tulajdonba. „Kielégítő választ” adtak a Kovászna megyei diákok tanácsának is, amely ösztöndíjakkal, szállítással és infrastruktúrával kapcsolatos problémákat vetett fel. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. április 10., 6:38
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Igen ezek a realis gondok a varosban es mi erdei iskolat csinalunk egy valag penzert. Kinek, mindjart nincs senki itthon, se magyar se roman se cigany. Nagy adok a legnagyobbak az orszagban azert hogy azutan sokat kelljen gondolkodni mire koltsek a penzt, okos dolog.