Felhívás!

Reagálás személyeskedésre

Reagálás személyeskedésre Kovászna megye

Tegnap néhány jelenlegi tanácsossal és -jelölttel közösen tartott sajtótájékoztatót Gyerő József, Kovászna város polgármestere. Az eddigi megvalósításokat, néhány jövőbeni tervet vázoltak, valamint egy új tanácsosjelöltjük is bemutatkozott.

Kopacz Levente tanácstag köszöntötte a jelenlévőket: Gyerő József polgármestert, Jeszenovics Róbert Károly alpolgármestert, Molnár János frakcióvezető-jelöltet, illetve Demes Barna vállalkozót, aki idén csatlakozott az RMDSZ kovásznai csapatához. Kopacz kiemelte, azzal vádolták őket, hogy nem tettek semmit az elmúlt négy évben a városért, és ez a támadás ösztönözte őket arra, hogy listába szedjék, pontosan mit is valósítottak meg az elmúlt mandátumuk alatt.

Gyerő József polgármester kiemelte: „jóleső érzéssel töltött el, hogy voltak pillanatok, amikor nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. Most sajnálattal tapasztalom, hogy ez a pozitív hozzáállás egyesek részéről átment személyeskedésbe”. Hozzátette, a megvalósításokat a Facebook-oldalán témakörönként összegezte, kéri a lakókat, olvassák el.

„Ami a jövőt illeti, tovább szeretném vinni azokat a nagy ívű terveket, amelyek kivitelezés alatt állnak. Új pénzforrásokat szeretnék bevonni, új közösséget ápoló rendezvényeket szervezni” – emelte ki a célokat a polgármester. Úgy véli, közmegbecsülésnek örvendő személynek a kampány sem veheti el annyira az eszét, hogy tisztességtelen, személyeskedő magatartással, hamis vádakkal illesse ellenfelét, szavazatszerzési haszonnal. „Replikát várnak erre, de nem tesszük meg, hogy ne keltsen csömört a választópolgárban az elvek nélküli vita” – hangsúlyozta Gyerő.

A beszélgetés végén Demes Barna vállalkozó mutatkozott be új tanácsosjelöltként. A panziótulajdonos szerint „Kovászna a turizmusról szól, arra kell a hangsúlyt fektetni”. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások