Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pirotechnikai eszközöket és csempészett cigarettát foglaltak le a rendőrök

Pirotechnikai eszközöket és csempészett cigarettát foglaltak le a rendőrök Kovászna megye

Több személynél is tiltott pirotechnikai eszközöket találtak a Kovászna megyei rendőrök az elmúlt időszakban. Egy sepsiszentgyörgyi férfi lakásán közel tízezer darab csempészett cigaretta is előkerült.

Pénteken a kovásznai rendőrök állítottak meg ellenőrzésre egy haszongépjárművet, amelyben magánszemélyek számára tiltott besorolású pirotechnikai eszközöket találtak.

Szintén Kovásznán, egy 21 éves férfi lakásán kettes, illetve hármas kategóriájú pirotechnikai eszközöket találtak, amelyeket az illető árusított. A rendőrök több mint 20 kilogrammnyi pirotechnikai eszközt koboztak el, köztük tűzijátékokat és több mint 650 darab petárdát. Az ügyben bűnügyi dossziét nyitottak pirotechnikai eszközökkel való illegális tevékenységek miatt.

Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgyön egy 42 éves férfi lakásán 5,8 kilogramm egyes, kettes és hármas kategóriájú pirotechnikai eszközt találtak, amelyeket az illető áruba bocsájtott. Ezen kívül 9380 szál cigarettát is találtak, amelyek esetében felmerül a gyanú, hogy illegális tevékenységből származnak. Az ügyben tiltott pirotechnikai eszközök 18 éven aluliak számára való árusítása és csempészés gyanújával folytatódik a nyomozás.

Képünk illusztráció.

(Kovászna Megyei Rendőrség)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük