Felhívás!

Parádés Septemberfest

Parádés Septemberfest Kovászna megye

Felsőháromszék falunapjainak sorozatát Bélafalva mellett Torja is zárta. A háromnaposra „hízott” rendezvény ezúttal sem hagyott kívánnivalót maga után, rengeteg programponttal rukkoltak elő a szervezők.

A torjai falunapok sajátossága az, hogy nem egyhangú, mindig akad olyan programpont, ami különleges színt ad a Septemberfestre keresztelt rendezvénynek. Így volt ez idén is, hiszen már péntekre gazdag programmal rukkoltak elő, amiből kiemelkedett a második alkalommal tető alá hozott munkalovak versenye. A rönkhúzó vetélkedőre nem csak a helyi „lóerők” neveztek be, a szomszédos Hargita megyéből is érkeztek paripák, amelyek összesen négy kategóriában szerepeltek, Bajkó Tibor lovas-kommentátor szerfölött érdekes, színvonalas műsorvezetése közepette.

Szombaton 13 csapat tagjai forgatták a fakanalat a nemzetközi gasztróversenyen, és elkészült a 60 méteres, feltűrt túrós puliszka is.

Vasárnap Mária-búcsút tartottak a középtorjai kápolnában, a futballpályán több tucatnyi autó jelent meg az első alkalommal megszervezett tuning-bemutatón, természetesen a koncertek és előadások sem hiányoztak a tényleg fesztivál jellegű rendezvény felhozatalából, amire bővebben keddi lapszámunkban visszatérünk.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások