Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Óvatosan a tolvajokkal!

Óvatosan a tolvajokkal! Kovászna megye

Olvasónk jelezte, és a közösségi oldalon is figyelmeztették egymást a polgárok, hogy Sepsiszentgyörgyön, pontosabban a Szalomér negyedben gyanús alakok kocsikázgatnak, szemügyre véve az épülő házakat.

Szalomérban lakó olvasónk jelezte lapunknak, hogy március 15-én reggel kilenc óra után gyanús alakok járták az említett negyed utcáit.

– Keveset vagyok a háznál: jómagam is az internetről, egy, a járgányt is lencsevégre kapó személytől értesültem a történtekről. Persze járnak arrafelé olyanok is, akik eladó telkeket vesznek szemügyre, de ebben az esetben 3 férfi szállt ki egy lassan cirkáló autóból, és építkezés alatt álló házakat és ezek környékét vizslatták. Jó lenn a rendőrséget is értesíteni erről – panaszolta a férfi.

Hirdetés
Hirdetés

Radu Stroe, a Kovászna megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, már tudnak a „gyanús mozgásról”, a lencsevégre kapott – közösségi oldalon megosztott fotón szereplő – autó sofőrjét is azonosították, és figyelemmel kísérik a jelenséget.

– Arra biztatjuk az építkezésben lévő lakás- és ingatlantulajdonosokat, hogy lehetőség szerint ne hagyjanak értékes tárgyakat, szerszámokat a helyszínen, ha ez nem lehetséges, akkor zárják el jól ezeket. Ha bűncselekmény áldozataivá vállnak, akkor mihamarább hívják a 112-es sürgősségi számot, és jelentsék, ezzel is segítsenek abban, hogy időben lebuktathassuk a tolvajokat – összegzett Stroe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások