Hirdetés
Hirdetés

Online kezdeményezés Mikulásra

Online kezdeményezés Mikulásra Kovászna megye

Kedves felhívás terjed a közösségi médiában, melynek célja, hogy megörvendeztessük embertársainkat a közelgő ünnepek alkalmából.

Hirdetés
Hirdetés

A Hagyj el egy ajándékot akció lényege, hogy „elveszítsünk” egy kis ajándékcsomagot, így szerezve örömet annak, aki megtalálja. A kezdeményezés nagy népszerűségnek örvend Magyarországon, ahol már tavaly elterjedt, most nálunk is megjelent a felhívás a közösség médiában. A játék egyszerű: december 6-án el kell „veszíteni” egy mikulás ajándékcsomagot padon, buszon, váróteremben, játszótéren, vagyis bárhol, ahol sok ember megfordul és megtalálhatják. A csomagra rövid üzenetet kell írni: „Ez egy elhagyott csomag, azért hagyták itt, hogy szebbé tegyék a napodat. Tedd te is ezt másokkal!”

A szervezők szeretnék nyomon követni a csomagok útját és az események láncolatát, ezért arra kérik a csatlakozókat, hogy töltsenek fel fényképet a készített és talált ajándékokról a közösségi médiában az erről szóló csoportba. Páll Eszter kezdeményező elmondta: a magyarországi visszhangok kapcsán döntött úgy, hogy itthon is elindítja ezt a jótékonysági akciót, és reméli, itthon is sikeres lesz, egyre többen csatlakoznak olyanok, akik önzetlenül mosolyt és szeretetet adnak embertársaiknak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások