Felhívás!

Öngyilkosságra utalnak a nyomok

Öngyilkosságra utalnak a nyomok Kovászna megye

A hét elején két életet követelő tragédia is történt Háromszéken, a Kovászna megyei munkafelügyelőség mindkét esetet vizsgálja, arra keresve a választ, hogy halálos munkabalesetnek minősülnek-e?

Kedden estefelé a gelencei erdőben egy cég alkalmazottja vesztette életét, miután rádőlt egy kivágott fa.
– Kedden este nem sikerült kimenni a helyszínre, amúgy a hivatalos értesítés szerda reggel még nem érkezett be hozzánk, a 112-es sürgősségi szám diszpécsere tájékoztatott a tragédiáról. Az elsődleges információink szerint alkalmazott volt a középkorú férfi, aki fakitermelés közben vesztette életét – részletezte érdeklődésünkre Ördög Lajos, a megyei munkafelügyelőség vezetője.

A kivizsgálás folyamatban van, akárcsak egy hétfőn történt esetben.
– Kivizsgálunk egy hétfői tragédiát is: minden jel arra mutat, hogy öngyilkosság volt, ám az ügy részleteire szeretnénk fényt deríteni. Ez a középkorú férfi hajnali 5 óra körül, miközben a sepsibükszádi bányák közelében lévő lőszerraktárra vigyázott (ebben egy csíkszeredai cég tartja a lőszerét), a jelek alapján fegyverével véget vetett életének. Az áldozat sepsibükszádi. Azt vizsgáljuk, halálos munkabalesetnek minősül-e a tragédia – avatott be a részletekbe Ördög.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.