Felhívás!

Nőnap a közlekedésiekkel

Nőnap a közlekedésiekkel Kovászna megye

Tegnap volt a nők nemzetközi napja, amiről a kézdivásárhelyi forgalmi rendőrség sem feledkezett meg: a szebbik nemet képviselő sofőröknek virágot osztottak. Rusu Cătălin és Racu Ovidiu vezető rendőrügynököket mi is elkísértük rendhagyó útjukon.

Az időjárás nem kedvezett az akciónak, hideg volt, amikor a rendőrökkel találkoztunk, majd az a döntés sem bizonyult szerencsésnek, hogy a Gábor Áron téren „vadásszunk” hölgyvezetőkre. A központban ugyanis minden elhaladó gépkocsit férfi vezetett. Így aztán a Petőfi Sándor utcába vonultunk át, s ott már nagyobb szerencsével több hölgyet sikerült kellemes meglepetésben részesíteni.

Volt, aki megszeppenve vette át a virágot, ugyanis arra számított, hogy valamiféle kihágás miatt állították meg, de akadtak, akik mosolyogva fogadták a figyelmességet. Több hölgyet is „elszalasztottunk”, ugyanis a modernebb autókban az automatikusan beszürkülő ellenzők miatt túl későn lehet meglátni, ki vezeti a járművet
A közös akciónkat a hideg mellé beérkező szemerkélő eső szakította félbe, így a maradék virágot a rendőrök már a sajtó nélkül osztották szét. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.