Felhívás!

Fiatal polgármestere lehet Zágonnak

Fiatal polgármestere lehet Zágonnak Kovászna megye

Kis Gusztáv lesz az RMDSZ zágoni polgármesterjelöltje az idei helyhatósági választáson, mert a jelenlegi polgármester, Kis József úgy döntött, visszavonul.

Kis József, aki egyben az RMDSZ orbaiszéki szervezetének elnöke is, lapunknak elmondta: 23 évet dolgozott polgármesterként, a kora is odaérett (70 éves az elöljáró), ezért úgy látja, ideje átadni a stafétát. Visszavonulásának másik oka, hogy az utóbbi időben szinte folyamatosan vádaskodtak ellene.
– Felemelt fejjel távozom, mert bár sok olyan támadás ért, aminek ártatlan áldozata voltam, előrevittem a községet, számos látható befektetést valósítottam meg – mondta, megjegyezve, hogy a választások után sem távolodik el a közügyektől, és támogatja az új polgármestert.

A 32 éves, jogi végzettséggel rendelkező Kis Gusztáv a polgármesteri hivatalban agrárreferensként dolgozik, s lapunk kérdésére elmondta, nem akart a választáson indulni, de miután mind a község vezetése, mind az RMDSZ-es felsőbb vezetők, illetve a helyiek is győzködték, eleget tesz a felkérésnek. Tizenhárom éve dolgozik az önkormányzatnál.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások