Felhívás!

Nem szeretik a bürokráciát

Nem szeretik a bürokráciát Kovászna megye

Az Ifjúsági Udvar sátrában zajlott vasárnap a Sikeres fiatalok című panelbeszélgetés, melyre két helyi vállalkozót hívtak meg a szervezők. Czofa Attila és Bea a hamburger-bizniszről, míg Tornai István a fényképezésről beszélt.

A Bill’s Burger House működtetői nemrég nyitották meg a családias hangulatú, főleg kiszállításra alapozott hamburgerezőjüket, előtte azonban már foglalkoztak üzleti dolgokkal. Czofa Attila elmondta: kimaradt az iskolából, majd báli zenéléssel foglalkozott, később pedig bűvészetre adta a fejét és cirkuszt alapított, mindenféle kisebb állatokkal és bűvésztrükkökkel. Azt végül megszüntette, mivel úgy érezte túl nagy stressz terheli, ekkor váltott a hamburgerezőre, ami eddig bevált, és most már ismerik őket, nemcsak az ízeikről, de a nagy adagokról és arról is, hogy nem számolnak fel kiszállítási költséget.

Tornai István fotózással foglalkozik, mint mondta fiatalként neki is nagy kihívásokkal kell szembenézni és elsősorban megfelelni, minőségi munkát nyújtani, ugyanis nagyon nagy az elvárás a megrendelőktől, főleg, ha fesztiválfotózásra hívják. Ez olyan presztízst ad, ami könnyen elrontható, ezért folyamatosan tanulni, fejlődni kell és sok múlik a felszerelésen is – mondta a fotós.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.