Felhívás!

Nem működik a rendszer

Nem működik a rendszer Kovászna megye

Nem lehetett kedvezményes jegyet váltani vasárnap Sugásfürdőn a sípályán, amit többen is nehezményeztek. A gond az internet-szolgáltatással volt, a működtetők keresik a megoldást.

Többen jelezték, hogy hétvégén, vasárnap nem sikerült érvényesíteniük a kedvezményre feljogosító nagycsaládos vagy diákkártyájukat Sugásfürdőn, így, ha sízni szerettek volna, teljes árú jegyet kellett váltaniuk. Többen felháborodva adtak hangot nemtetszésüknek, mivel a gonddal a helyszínen szembesültek, nem jelezték előre sehol, illetve nem lehetett alternatív megoldást nyújtani azoknak, akiknek jár a kedvezmény.

Az ügyben megkerestük a sípályákat működtető Sepsi Rekreatív vezetőségét, Bodor Loránd igazgató elmondta: vasárnap reggel, a rendszer indításakor nem volt internet, és ez okozta a problémát, ami egyébként gyakori, mivel nagyon gyenge jelt kapnak a jeladóktól. Az igazgató reméli, hogy sikerül megoldást találni ezekre a kiesésekre, de alternatív megoldást nem tudnak kínálni a kedvezményes bérletek és jegyek érvényesítésére, mivel online rendszerben működnek.

Kedvezményt kapnak egyébként a 18 év alatti fiatalok és a 60 év feletti nyugdíjasok, fogyatékkal élők, illetve nagycsaládok. Jegyek esetében az engedmény 1 lejjel kevesebb, mint a teljes árú, bérletek esetében pedig akár 50 lej is lehet az árkülönbség.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások