Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Nem gond, ha várni kell

Nem gond, ha várni kell Kovászna megye

Mától új székhelyen fogadja az ügyfeleket a Kovászna megyei gépjárművezetői engedélyeket kibocsátó és járműbejegyzési hivatal: a Sepsi Value Centerben alakítottak ki új fogadóirodát.

Hirdetés
Hirdetés

Mint a tegnapi ünnepélyes megnyitón a Kovászna megyei prefektus, dr. Ráduly István is hangsúlyozta, több mint egy éve kezdeményezték a költöztetést, mert a Cigaretta utcai épületben nem voltak megfelelőek a körülmények: nem volt elégséges parkolóhely a klienseknek, nem volt egy váróterem, és mosdók sem voltak az épületben.

Nagyon időigényes folyamatnak bizonyult megszerezni a jóváhagyást a sok fölöttes szervtől, hivataltól (minisztériumtól, igazgatóságoktól, titkosszolgálattól stb.), de végül sikerült, és példájuk nyomán már több más megyében is elindítottak hasonló folyamatot a prefektúrák.

Rico Racoviță főbiztos, a gépjármű-bejegyzési osztály vezetője örömét fejezte ki, hogy ezután annak a havi 400–500 embernek, akiket a hivatalban fogadnak, illetve a gyakorlati sofőrvizsgára jelentkezőknek megfelelő körülményeket tudnak biztosítani, ám ő is megemlítette, ez nem volt zökkenőmentes, nehezen kaptak az új székhely berendezésére pénzt.

A régi székhelyen a megüresedett térbe költözik az útlevél-osztály egy része. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük