Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Négy medve tört be egy bálványosi szállodába

Négy medve tört be egy bálványosi szállodába Kovászna megye

Négy medve tört be az elmúlt éjszaka a Grand Hotel Bálványos szállodába, az esetet a hotel biztonsági kamerái is rögzítették.

Hirdetés
Hirdetés

A Medveles Facebook-oldalon közzétett felvételen az látszik, hogy két medve ugrik ki az épület egyik ablakán, majd elszaladnak. A bejegyzés szerint az este folyamán összesen négy medve tört be a szálloda négy különböző helyiségébe, többek között a konyhába és az élelmiszerraktárba, de a mozgásérzékelős kamera csak kettőt tudott rögzíteni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2019. szeptember 18., 19:22
   ÉRTÉKELÉS: -3

   Hála Istenek,hogy be csalogatták… Ha ön ilyen jól tudja biztos pár estét eltöltött a Grand Hotel medvelesebe miközben fenykepezte az úgy mond etetett medvéket….

   • User
    Dátum: 2019. szeptember 19., 0:47
    ÉRTÉKELÉS: 17

    vajon miért törnek be mindenhová???mer mer anyira éhesek és vadállatok ,biztos nem szállast akartak foglalni ,erröl a környezet védelem és a vadász társaság kéne gondoskodjon és a sok fölvett unios pénzt nem magukra kéne költség hanem ezek megoldására,amig élélmük van még attol is a romák megszabaditják ,leszedik a szedret málnát havasi megyet stb s az nem.elég irtsák nagyon az erdöket ,ezt miért nem lehet betiltani és miért nem lehet embereket fizetni hogy ültessenek gyümölcsfákat mint régen ,mer minden felöl lenyulják a pénzt !

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 18., 20:56
  ÉRTÉKELÉS: 18

  Nem négy hanem nyolc kellett volna be törjön… 3 éve mikor etették a medvéket a maradékból akkor milyen fain volt . Ismerőseim mentek „szelfizni” most még botrány fog ki alakulni ebből… Ha ha ha …. Jó volt akkor minden …

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 18., 21:35
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Bálványoson, ahogy általában az erdőkben, eddig is volt medve, csak nem ennyi, ez a gond. Lassan már minden településre jut medvetámadás minden csalogatás nélkül.

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 18., 21:43
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Ez csakis azért van, mert éhesek szegény állatok, az erdő hiánya felborította a megszokott kis életüket, mivel ott megtalálták a szükséges élelmet saját maguknak és kölykeiknek is………:) Ez ilyen egyszerű!

  • User
   Dátum: 2019. szeptember 19., 8:25
   ÉRTÉKELÉS: -10

   Milyen erdo hianya te kis okos, Kovaszna megye teruleten nem csokkent az erdos terulet!!! Mar nincs erdeke senkinek etetni a medvet es nem visznek nekuk kb 200 tonna etelt nekuk ki az erdobe!!!

  • User
   Dátum: 2019. szeptember 22., 8:54
   ÉRTÉKELÉS: -5

   Minden medve támadást az okozza, hogy túlszaporodtak. A bálványoson nincs akkora erdő irtás mint amiről beszélnek de mindenki eteti őket úton útfélen és megbátrottak és ezért nem félnek az emberektő