Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ne spekuláljanak egyelőre!

Ne spekuláljanak egyelőre! Kovászna megye

A felsőrákosiak egyelőre nincs amiért spekuláljanak a falu határá­ban található bányató környéki földterületek áraival kapcsolatban – fogalmazott Benedek-Huszár János, Barót polgármestere, aki korábban arról beszélt, hogy a jövőben a város számára esetlegesen a felsőrákosi bányatóból biztosítanák a vizet, ezért a város, hogy ott vízházat létesíthessen, területet fog vásárolni a tó környékén.

Legutóbb, Kotecz Attila felsőrákosi tanácsos érdeklődésére kijelentette, egyelőre nincsenek pontosan meghatározva a területek, melyeket megvásárolnának, ezért az ott területtel rendelkezők nincs amiért máris spekuláljanak. Kotecz megjegyezte, hogy az ottani, a bánya által használt területeikért a felsőrákosiak már vagy két éve nem kaptak pénzt, mi több, az övék az a terület is, amin a tó fekszik, ezért is valamilyen anyagi elégtételt várnának legalább a várostól, ha már a bányától nem kapnak.
– Mi nem akarunk semmilyen ingatlanbizniszbe belemenni, és óva intek mindenkit, hogy bármilyen telekspekulációban gondolkodjon. Mi piaci áron szeretnénk területet szerezni ott, azért, hogy ugyanazoknak az embereknek is biztosítsuk a vízellátást, akik most pillanatnyilag ott tulajdonosok – hangoztatta Benedek-Huszár. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások