Hirdetés
Hirdetés

Nagyajtán átadták a ravatalozót

Nagyajtán átadták a ravatalozót Kovászna megye

Pénteken, május 15-én délelőtt, visszafogott keretek között adták át Nagyajtán a ravatalozót. Az építmény a felsőrákosi Zöld-Út Kft. munkáját dicséri.

Hirdetés
Hirdetés

Az eseményen jelen volt a község polgármestere, Bihari Edömér, továbbá Barabás András alpolgármester, illetve Barta István-Zsolt titkár is, meg további néhány személy. Ők szemrevételezték az építményt, és közben megtárgyalták, lenne-e még valami apróság, kiigazítanivaló az épületen. Egyébként a ravatalozó környezetbe illően, kívülálló számára is megnyugvást és tiszteletet sugallóan, szemnek tetszetősen, a tervező és építő hozzáértését dicsérően fogja szolgálni ezen túl a nagyajtaiakat.

Az udvara is szép, rendezett, a bejárati kapu Farkas István nagybaconi faragóművész keze munkája. Az átadáson Fekete Levente helybéli unitárius lelkész mondott köszönetet az építőknek és építtetőknek a lelkiismeretes munkáért, kivitelezésért, majd egy rövid áhítat keretében áldását adta a ravatalozóra. A jelenlevők mindnyájan úgy vélték, Nagyajta egy olyan épülettel gazdagodott, melynek szükségessége, hasznossága ma már vitathatatlan.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük