Felhívás!

Működik a mélyállam

Le kell cserélni az Erzsébet Park bejáratánál lévő táblát, mert ott a magyar nyelvű felirat megelőzi a románt, és ez ügyben pert nyert a sepsiszentgyörgyi polgármester ellen – dicsekedte világgá Dan Tănasa. A hivatásos jelentgetőt az sem zavarja, hogy a per tárgytalan…
Nehogy már azt higgye valaki, hogy Dan Tănasa egy magányos román jogvédő. Ő egy szerepet játszik, amelyet a „mély állam” és a politika szintjéről támogatnak – oszlatta el megkeresésünkre az esetleg meglévő kételyeket Antal Árpád polgármester.
– Ő azért van, hogy folyamatosan mérgezze a levegőt, hogy legyen az igazságszolgáltatásnak lehetősége visszaszabni megszerzett jogainkból, hogy megpróbálja éreztetni a székelyföldi magyarsággal, hogy másodrangú állampolgárok – mondta Antal Árpád.
A polgármester szerint lassan eléri Európa „ingerküszöbét” a jogállami maskarába bujtatott magyarellenes román igazságszolgáltatás (lásd még nyelvi jogok, visszaszolgáltatás), és ezért (is) közeledünk afelé, amikor „eljön a mi időnk”.
Ilyen körülmények között nem meglepő az sem, hogy egyébként tárgytalan az ügy, hisz a park bejáratánál lévő feliratot már régebb lecserélték: felül román írás van. Az állítólag túlterhelt román bíróságnak ennek ellenére van ideje ezzel foglalkozni, mert így még egy vesztes pert lehet a sepsiszentgyörgyi polgármester „nyakába varrni”. <<
A feliratok sorrendjét rég kicserélték, de ez nem állítja le a magyarellenes kampányt

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások