Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Minőségi haladás Vargyason

Minőségi haladás Vargyason Kovászna megye

Vargyason a közelmúltban több olyan munkálatot is elvégeztetett a polgármesteri hivatal, ami az ott lakók életminőségének javítását szolgálja. Megújították például a közvilágítást – tudtuk meg Sütő Levente Lehel polgármestertől.

Hirdetés
Hirdetés

Így nemcsak a főútra, de a mellékutcákba is LED-világítótesteket szereltek minden villanyoszlopra, biztonságosabbá téve ezáltal az esti és éjszakai közlekedést az utcákban. Megújult továbbá a kultúrotthon épülete; azt külsőleg újravakolták, ezáltal az 1927-ben emelt épület ismét régi fényében pompázik, ami annyit jelent, hogy visszakapta régi színezetét, fehér alapon hagyományos kék elemekkel. Készülnek továbbá az épület fűtésrendszerének megújítására is, új kazánokat szerelnek és új fűtőtesteket is.

Mindezek mellett dolgoznak a faluban a szennyvízvezetékek lefektetésével: a polgármester szerint a munkálat jól halad. Elvileg két és fél hónapon belül már odajuthatnak, hogy kipróbálhatják a rendszert, a lakosság pedig rácsatlakozhat. Így nem lesz akadálya annak sem, hogy a megye zavartalanul végezhesse a Vargyason átvezető megyei út felújítását, mely munkálat – a megyetanácselnök szerint – jelenleg épp közbeszerzési eljárás alatt van.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük