Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megvertek és kiraboltak egy kézdivásárhelyi taxist

Megvertek és kiraboltak egy kézdivásárhelyi taxist Kovászna megye

Rablótámadás ért egy kézdivásárhelyi taxist szombat este. Az elkövetők megverték, kirabolták, majd megpróbáltak elhajtani az autójával. A rendőrök azonosították a tetteseket, egy 20 és egy 24 éves férfit, egyikük már hatósági felügyelet alatt állt egy korábbi bűntény miatt.

A rendőrségi vizsgálat megállapította, a taxis Esztelnek felé szállította a két férfit, út közben azonban utasai arra kérték, hogy álljon meg, majd bántalmazni és fenyegetni kezdték és elvettek 350 lejt a pénztárcájából. Az elkövetők az autót is megpróbálták ellopni, azonban az áldozat szembeszállt velük, sikerült visszaülnie az autóba és elhajtott a helyszínről, majd értesítette a hatóságokat a történtekről.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a két elkövetőt, egy 20, illetve egy 24 éves férfi személyében. Mint kiderült, egyikük már hatósági felügyelet alatt állt egy korábbi bűncselekmény elkövetése miatt. A két férfit a rendőrségre vitték kihallgatásra, majd 24 órás őrizetbe helyezték. Minősített rablás bűntettének elkövetése miatt folytatódik a nyomozás ellenük, előzetes letartóztatásukról a bíróság fog dönteni – áll a megyei rendőrség közleményében.

(IPJ Covasna)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások