Felhívás!

Megvertek és kiraboltak egy kézdivásárhelyi taxist

Megvertek és kiraboltak egy kézdivásárhelyi taxist Kovászna megye

Rablótámadás ért egy kézdivásárhelyi taxist szombat este. Az elkövetők megverték, kirabolták, majd megpróbáltak elhajtani az autójával. A rendőrök azonosították a tetteseket, egy 20 és egy 24 éves férfit, egyikük már hatósági felügyelet alatt állt egy korábbi bűntény miatt.

A rendőrségi vizsgálat megállapította, a taxis Esztelnek felé szállította a két férfit, út közben azonban utasai arra kérték, hogy álljon meg, majd bántalmazni és fenyegetni kezdték és elvettek 350 lejt a pénztárcájából. Az elkövetők az autót is megpróbálták ellopni, azonban az áldozat szembeszállt velük, sikerült visszaülnie az autóba és elhajtott a helyszínről, majd értesítette a hatóságokat a történtekről.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a két elkövetőt, egy 20, illetve egy 24 éves férfi személyében. Mint kiderült, egyikük már hatósági felügyelet alatt állt egy korábbi bűncselekmény elkövetése miatt. A két férfit a rendőrségre vitték kihallgatásra, majd 24 órás őrizetbe helyezték. Minősített rablás bűntettének elkövetése miatt folytatódik a nyomozás ellenük, előzetes letartóztatásukról a bíróság fog dönteni – áll a megyei rendőrség közleményében.

(IPJ Covasna)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások