Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Megújul az Erzsébet park játszótere

Megújul az Erzsébet park játszótere Kovászna megye

Öt másik játszótér megújulásáról már korábban döntöttek a városi tanácsosok, a múlt heti tanácsülésen a központi parkban levő játszótér felújításának megvalósíthatósági tanulmánya is napirendre került.

Hirdetés
Hirdetés

A közel 1,3 millió lejes költségvetésből teljesen átszabják a 840 négyzetméteres játszóteret, gumiszőnyeggel terítik le, a Gödri Ferenc utcai oldalon a rézsűt kihasználva több csúszda is helyet kap majd, illetve a szülőknek egy kis közösségi teret is kialakítanak rajta.

A játszótér a mozgáskorlátozottak számára is hozzáférhető elemeket fog tartalmazni, természetesen a zöldövezetek sem maradhatnak el. Innovatív megoldások és modern arculat jellemzik majd tehát ezt a játszóteret is, ugyanakkor eleget tesznek annak a követelménynek is, hogy az környezetüktől, az utcától jól elhatárolódjanak.

Előző hónapban döntöttek a helyi tanácsosok arról is, hogy az Ifjúság sétányon 3 millió lejből, az Otthon sétányon másfél millióból, az 1918. december 1. úton, a Gyöngyvirág utcában és a Lendület sétányon további 9 millió lejből végzik a játszóterek modernizálását. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük