Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Még zárva a központ

Még zárva a központ Kovászna megye

Egyelőre még zárva a bölöni Borvizek útja kezelőközpont. Mint korábban hírül adtuk, a fürdőt eddig, az építése óta eltelt öt évben, az AquaSIC Közösségek Közti Társulás működtette, ám idéntől a helyi önkormányzat gondjaira lett bízva.

A helyszínen egyelőre még téli nyugalom van. Mint azt Sikó Imre polgármestertől megtudtuk, jelenleg arra várnak, hogy a helyi tanács is hagyja jóvá a kezelőközpont működési engedélyét, erre a napokban kerülhet sor, miután az erre vonatkozó határozattervezetre ki kellett várni az átláthatósági törvény szabta határidőt.

Hirdetés
Hirdetés

Közben a fürdőnél elvégezték a szükséges apróbb javításokat is, így más gyakorlati akadálya a nyitásnak nincsen, tudtuk meg. A korábban hangoztatott tervek szerint idővel a központ egyik helyiségében szálláshelyeket is kialakítanának a távolabbról érkező vendégek számára, akik nyáron a fürdőépület melletti szabadtéri medencében is csobbanhatnak egy ideje, avagy gyalog elsétálhatnak a két kilométerre található Büdösfürdőig, ahol szintén borvizes medence található.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük