Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Medvemozi Bodokon

Medvemozi Bodokon Kovászna megye

Nemcsak a turisták, hanem a háromszékiek fülének is csábítóan csenghet a Medvemozi elnevezés, mely tulajdonképpen a Bodoki Vadász és Halász Sportegyesület által működtetett, egyirányú (reflexiós) üveggel ellátott, zárt medvelest jelenti.

Az egész évben látogatható, húsz személy befogadására alkalmas medveles távol a településektől ideális körülményeket biztosít a vadon élő állatok, többek között a medvék, rókák, szarvasok és vaddisznók megfigyelésére. A „mozizás” körülbelül 2,5–3 órát vesz igénybe: a csoport a településről (Bodok, Gidófalva és Angyalos) terepjáróval közelíti meg az erdőt, majd rövid sétát követően elérnek a célhoz, közben pedig lehetőség adódik fotózásra is.
Fodor István, a vadász egyesület elnöke elmondta, a program lehetőséget kínál betekintést nyerni a vadon élő állatok világába, azok számára is, akik eddig esetleg csak állatkertben láttak testközelből medvét vagy más fajokat. A les száz százalékos biztonságot nyújt, így nem kell tartani az állatok támadásától. Az építménybe tilos élelmet vinni, illetve figyelni kell az időjárásnak megfelelő öltözetre is.
A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a 0748.616.482-es vagy a 0758.689.419-es telefonszámokon. A program ára 25 euró/fő. Sikertelen medveles esetén pedig ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. április 30., 7:32
    ÉRTÉKELÉS: 12

    Na vegre egy pozitiv gondolkodas eredmenye.Ime gyilkolaszas nelkul is lehet penzt csinalni a medvekbol.Csak vigyazat,vegul nehogy vadaszlesse alakuljon at az olyan politikusok szamara akik mostanaig helikopterbol vadaszgattak.