Felhívás!

Medvék a csernátoni határban

Medvék a csernátoni határban Kovászna megye

Egy olvasónktól kaptunk felvételeket három medvéről, amelyek a csernátoni határban bóklásztak szombat délelőtt.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. május 9., 19:48
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Látszik, hogy fél ez a szerencsétlen. 🙁 S mi lesz a sorsa, elütik vagy meglövik.
  Ebbe az ügybe nincs jó válasz, jó eljárás. A medve erősen rossz helyen van.

 • User
  Dátum: 2020. május 10., 8:21
  ÉRTÉKELÉS: -21

  En csak azt nem ertem, hogy “stare de urgenta” alatt, egyesek mit keresnek ilyen helyeken ?! Es miert kell riogatni oket az autoval ?! A felveteleken latszik, hogy a megriadt anyamedve, azert, hogy boccsait vedelmezze, probalja a veszelyt azzal elharitani, hogy megfutamodik, hogy igy csalogassa el a betolakodokat a bocsok vedelme erdekeben. Pontosan igy kerulnek az autok kerekei ala, mert felelmukben kiszaladnak az uttestre ! Nem artana, hogy a rendorseg kinyomozza, hogy kik voltak azok, akik filmeztek oket es autojukkal riogattak, es azt sem, hogy”stare de urgenta” alatt mit kerestek arrafele, mert a felveteleken latszik, hogy nem mezogazdasagi gepbol, hanem szemelygepkocsibol keszitettek a felvetelt.

 • User
  Dátum: 2020. május 10., 15:36
  ÉRTÉKELÉS: -10

  NAGY TEVEDESBEN VAGY!! Te a mezon mint mezogazdasz ,nem csinalsz azt amt akarsz, mert a sajat felelossegedre kitoltott papir, csak ahhoz jogosit fol, hogy a foldedet muveljed, es semmikeppen nem ahhoz, hogy a vadallatokat hajkuraszd !!! Ha a foldeden voltak, akkor az 112-ot kellett volna tarcsazd es segitseget kerj a roman csendorsegtol ! Egy jo buntetest nagyon is megerdemelnel, sot kettot ! Egyet a bekepzelt bocssegedert es egyet a torvenyszegesert !!!

 • User
  Dátum: 2020. május 10., 21:32
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Mindegy kifilmezi kiáltja milessz a medvét úgyis többre nézik mint az embert zabolan egy disznót evettmeg a pajtabol éjszaka akkor ki ijesztette otmeg hogymegevett egydisznot debezzeg a hatóság nement hogya szegény embernek kárpótolja a nagy disznót akkor miről beszélünk

 • User
  Dátum: 2020. május 11., 2:47
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Törvény sértés ide vagy oda, akkor sem kellene ilyen primitív módon viselkedni,állítólag normális és okos gazda létére a sofőrnek. Ember vagy? Légy okosabb. Az a szerencsétlen anya medve a két boccsal élelmet keres. Nem védem őket, mert sajnos tudom, hogy mire képes mikor éhes, vagy fél és azt is, hogy milyen mikor a bocsait védelmezi. Nem kellene egymást pocskondiázni, hogy ki mekkora “frájer” meg tökös gyerek és egymás torkának ugrani. Ez a baj velünk, székelyekkel, hogy képesek vagyunk mindenre, ami a másiknak kicsit is árt és még örvendünk is. Ezért tartunk itt, ahol. De ezt hozza már ki belőlünk a “fa”, a “medve” témák és sajnos csak bővül minden, amit odacsaphatunk egymáshoz.