Hirdetés
Hirdetés

Maradt a medveveszély

Maradt a medveveszély Kovászna megye

Sajnos idén is elmaradnak a Szent György Napok, legalábbis a megszokott formában, hisz a járványügyi korlátozások semmilyen nagy rendezvényre nem adnak lehetőséget – közölte legutóbbi sajtóértekezletén a sepsiszentgyörgyi polgármester.

Antal Árpád azt mondja: „nem akarja minősíteni”, hogy a miniszterelnök bejelentette, június elsején véget ér a válság, de szerinte „viszonylag nehéz felbecsülni”, hogy mikor lehet kulturális tevékenységet szervezni.

Hirdetés
Hirdetés

– A Szent György Napokon semmilyen nagy rendezvény nem lesz, és én úgy látom, hogy míg tavaly viszonylag nyitottak voltak az embe­rek az online eseményekre, ezek iránt némiképpen csökkent az érdeklődés – mondta a polgármester.

Ami a Sugásfürdő felé vezető úton megjelenő medvecsaládot illeti, Antal Árpád elmondta: felvette a kapcsolatot a környezetvédelmi miniszterrel, és biztosítékot kapott arra, hogy az állatokat befogják, és máshová költöztetik. A polgármester addig is óvatosságra intette azokat, akik arrafelé szoktak sétálni, és türelmet kért a helyzet megoldásáig. Hozzátette: Bukarestben nem érzik a medvekérdés súlyát, hisz nem a fővárosi óvoda udvarán randalíroznak a vadak, és Tánczos Barna „rendkívül nehéz helyzetben van”, amikor valós megoldást keres a problémára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. április 13., 8:19
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Le jartak a valasztasok, idaig fut fat es most melle beszelnek ugy mint a roman politikusok, volt kitol tanuljatok es tanultatok is, nem eritek meg a borotoket.