Felhívás!

Maksára megy a nyereménydisznó

Maksára megy a nyereménydisznó Kovászna megye

Tegnap délben, a Friss Fm rádió csapatának közreműködésével újra 23 előfizetőnket örvendeztettük meg különféle értékes nyereménnyel, ajándékcsomaggal, illetve gazdára lelt az idei, 120 kilós Rongy Elekünk is.

Köztudott, hogy háromhavonta megjutalmazzuk a Székely Hírmondó napilap olvasóit, előfizetőit, így akikre tegnap még nem mosolygott a szerencse, azok se csüggedjenek, hiszen ebben a rohanó világban hamar elrepül a pár hónap, és újra sorsolással, nyereményesővel jelentkezünk. De lássuk, kik is a tegnapi nyerteseink, akiknek ezúttal is gratulálunk.

A tegnapi rádiós sorsoláson 23 díj talált gazdára, és szokásunktól eltérően, ezúttal nagy nyertesünkkel indítjuk a névsort: a Toro Impex jóvoltából az idei 120 kilogrammos disznót a maksai Dobra Róza viheti haza és fogyaszthatja el családjával.

Az alsócsernátoni Lukács Sándor nem kevesebb, mint 1,1 ezer lejes vásárlási utalványt válthat be a Promobilnál. Üdülni küldjük a kézdiszentléleki Borcsa Ferencet, aki másodmagával a hargitafürdői Tirol panzióban tölthet el 2 éjszakát, reggelivel.

A sepsiszentgyörgyi Tankó István a Téglás Panzióban lazíthat másodmagával, ahol sorsolásunknak köszönhetően tölthetnek el 2 éjszakát teljes ellátással, de igénybe vehetik ugyanitt a szaunát, jakuzzit is. A kézdialmási Gyergyai Emma 2 személyre szóló vacsorát, 1 éjszakára szállást nyert tőlünk, illetve reggelit is elfogyaszthat bérmentve az Elenis Panzióban, továbbá a Stefi Presso felajánlásával 4 fő részére nyert családi vacsorát a sepsibükszádi Hanzi Zsolt. A Székely Vendéglőben 2 fős vacsorát igényelhet a berecki Bálint Cecília.

A Kira boltban levásárolható 200 lejes utalványt vehet át szerkesztőségünkben a bodosi Virág Veronika. A Székely Hírmondó kiskönyvtárából könyvcsomaggal gazdagodott Kiss Juliánna (Sepsiszentgyörgy), Tamás Pál (Páké), Orbán Attila (Szentkatolna), Gáspár Éva (Nyújtód), illetve Szabó Sándor (Barót). A 2019-es Székely Kalendáriumot pedig Kosztándi Katalin (Haraly), Papp László (Hatolyka), Nika Árpád (Bita), Dáni Teréz (Kézdivásárhely), Ráduly Irén (Zágon), Pataki Anna (Kökös), Bende Katalin (Kézdivásárhely), Szőcs András (Ozsdola), Boricza Gabriella (Imecsfalva) és Jakab Margit (Felsőrákos) böngészheti, olvashatja.

A nyereményeket február 25-től lehet átvenni kézdivásárhelyi vagy sepsiszentgyörgyi szerkesztőségünkben, előzetes egyeztetés céljából hívják a 0267.360.200-as vagy 0728.048.132-es telefonszámok egyikét.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.