Felhívás!

Magáért beszélő látvány

Magáért beszélő látvány Kovászna megye

Barót – és ez már egy jó ideje így van – kolduló gyermekek paradicsoma, s ez különösen igaz a szerdai piacnapra, amikor a forgalom élénkebb a településen, s valószínűleg a koldulás is nagyobb bevétellel kecsegtet. Néhány hete a városi tanácsülésen is szóba került az ügy, ám pár elpufogtatott üres szónál többet érdemben igazán senki nem tudott mondani a probléma megnyugtató megoldása érdekében.
De hogy gondot okoz ez a jelenség, az bizonyos. Egyfelől sajnálni is lehet ezeket a kiskorúakat, akik, mint fotónkon is látni, a minap kora délután a járdára és az útra heveredtek le Baróton azért, hogy elfogyasszák a valószínűleg aznap összekoldult elemózsiájukat. Nyilván, enni nekik is kell, kérdés az, hogy vajon a többi napokon, amikor nem koldulnak, van-e amit egyenek, egyáltalán ezzel foglalkozik-e valaki? Vagy hogy milyen körülmények között élnek, hol vannak a szüleik, mivel foglalkoznak? És miért engedik, vagy kényszerítik őket koldulni?
Másrészt, Barót jövőjére nézve, sok jót nem lehet jósolni egy ilyen látvány alapján. Ha most ezek a kiskorúak az út közepén heverésznek, és agresszíven viselkedve koldulnak, vajon tíz év múlva mit fognak csinálni a városban? <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2018. május 11., 8:39
  ÉRTÉKELÉS: 3

  90 óta ezek a 2. 3. generációs semmiháziak akik már most nagy terhet jelentenek a társadalomra, ne is beszélve az ilyen látványokról! Tenni kell ez ellen mert 1re durvul a helyzet az egész országban!

 • User
  Dátum: 2018. május 11., 19:56
  ÉRTÉKELÉS: 8

  20-20 meglátogatta a pápát az meg fogadta!!!! Ha el is látogat 2018 ban az ortodox romaniaban én átállok ateistának és nem leszek 1dül! Hol vannak papjaink?!